Tropic-Parket
Jan van Benthem BV

Wegtersweg 12
7556 BR Hengelo
T: 074 - 242 69 04
m: 06-15032454

5.jpg
Goed hout groeit langzaam
Tropic Parket Jan van Benthem BV is een van de grootste leveranciers van alle soorten parket, duoplanken, lamelvloeren, laminaat, kurk, pvc vloeren en marmoleum. In onze zeer ruime sfeervol ingerichte showroom kunnen wij u d.m.v. meer dan 600 showborden alle mogelijkheden laten zien onder het genot van een vers gezet kopje koffie.

Werkwijze

Tropic Parket Jan van Benthem BV is leverancier van een van de grootste collecties houten vloeren. Traditioneel parket, robuuste vloerdelen, duoplanken, lamelvloeren, laminaatvloeren, kurkvloeren, pvc vloeren en marmoleum. Zelfs buitenparket behoort tot onze collectie. Welke vloer het beste bij u past, is afhankelijk van het gebruik, uw smaak en uw budget. Onze ervaren verkoopadviseurs vertellen u graag alles over de specifieke eigenschappen van de verschillende vloeren en afwerkingsmogelijkheden. Uiteraard onder het genot van een vers gezet kopje koffie. In onze sfeervol ingerichte showroom met een oppervlakte van 300 m2 kunt u op uw gemak allerlei vloeren bekijken en vergelijken. Neem er gerust de tijd voor want onze collectie bestaat uit meer dan 600 showborden. Tropic Parket Jan van Benthem BV is bovendien gespecialiseerd in exclusieve patronen zoals visgraat, dubbele visgraat, blokpatroon, loire patroon enz.

De uitgekiende en royale presentatie geeft een goed en realistisch beeld van het effect van een vloer in een ruimte. Maar wilt u het voor de zekerheid toch ook thuis beoordelen? Geen probleem. In dat geval komen wij gewoon met een collectie bij u aan huis. Een afspraak is zo gemaakt.

Na de door u gemaakte keuze wordt er een afspraak gemaakt voor het leggen van de door u gekozen vloer waarna onze eigen ervaren parketteurs de vloer bij u leggen en afwerken zodat u precies de vloer krijgt die u wenst.