Tropic-Parket
Jan van Benthem BV

Wegtersweg 12
7556 BR Hengelo
T: 074 - 242 69 04
m: 06-15032454

6.jpg
Goed hout groeit langzaam
Tropic Parket Jan van Benthem BV is een van de grootste leveranciers van alle soorten parket, duoplanken, lamelvloeren, laminaat, kurk, pvc vloeren en marmoleum. In onze zeer ruime sfeervol ingerichte showroom kunnen wij u d.m.v. meer dan 600 showborden alle mogelijkheden laten zien onder het genot van een vers gezet kopje koffie.

Garantie en onderhoud

Kwaliteitsgarantie traditioneel parket:
De kwaliteit van een vloer is voor een belangrijk deel afhankelijk van de wijze van leggen. Omdat wij maar liefst vijf jaar schriftelijke garantie op onze producten geven, zijn onze prijzen inclusief het leggen van een vloer. Op die manier bent u verzekerd van een professioneel resultaat, waar u eindeloos lang plezier van hebt. Voor lamelvloeren en laminaatvloeren worden de fabrieksgaranties gehanteerd.

Onderhoud en restauratie:
Iedere vloer heeft onderhoud nodig, ook een houten vloer. Hoe vaak en op welke manier varieert per soort en afwerking (lak, olie, olie/was). Hierover geven wij u bij aanschaf uiteraard deskundig advies. Het is ook mogelijk om het onderhoud aan Tropic Parket Jan van Benthem BV over te laten. Voor onderhoud of restauratie van oude, bestaande vloeren kunt u eveneens bij ons terecht. Bij de oplevering van uw vloer ontvangt u een schriftelijke onderhoudsadvies + onderhoudsmiddelen afgestemd op uw vloer!