Tropic-Parket
Jan van Benthem BV

Wegtersweg 12
7556 BR Hengelo
T: 074 - 242 69 04
m: 06-15032454

2.jpg
Goed hout groeit langzaam
Tropic Parket Jan van Benthem BV is een van de grootste leveranciers van alle soorten parket, duoplanken, lamelvloeren, laminaat, kurk, pvc vloeren en marmoleum. In onze zeer ruime sfeervol ingerichte showroom kunnen wij u d.m.v. meer dan 600 showborden alle mogelijkheden laten zien onder het genot van een vers gezet kopje koffie.

Disclaimer

Copyright:
De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij Tropic-Parket Jan van Benthem BV. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Tropic-Parket Jan van Benthem BV is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiƫren.

Aansprakelijkheid:
Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Tropic-Parket Jan van Benthem BV niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Tropic-Parket Jan van Benthem BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

Verwijzingen en hyperlinks:
Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Tropic-Parket Jan van Benthem BV geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze websites.