Tropic-Parket
Jan van Benthem BV

Wegtersweg 12
7556 BR Hengelo
T: 074 - 242 69 04
m: 06-15032454

5.jpg
Goed hout groeit langzaam
Tropic Parket Jan van Benthem BV is een van de grootste leveranciers van alle soorten parket, duoplanken, lamelvloeren, laminaat, kurk, pvc vloeren en marmoleum. In onze zeer ruime sfeervol ingerichte showroom kunnen wij u d.m.v. meer dan 600 showborden alle mogelijkheden laten zien onder het genot van een vers gezet kopje koffie.

Di Legno


Parket van Di Legno is bijzonder. Di Legno parketvloeren worden met behulp van zelf ontwikkelde technieken verouderd en gepatineerd en bieden u de mogelijkheid om een nieuwe vloer te plaatsen die beantwoordt aan uw eigentijdse behoeften maar tegelijk de uitstraling heeft van intense doorleefdheid en tijdloos gebruiksgenot.

Keuze is er te over: u kunt kiezen voor massieve of meerlagige vloer, voor smalle of brede planken, voor stroken- of voor motief- en paneelvloer, waarbij we nooit uw persoonlijke smaak en voorkeur uit het oog verliezen en tegemoet komen aan elke individuele wens.

Ook voor de functionaliteit van uw vloer in een hedendaagse woonomgeving hebben we aandacht: vloerverwarming of -koeling is perfect mogelijk en dankzij ons gamma aan accessoires en afwerkingsmogelijkheden is er plaats voor elke moderne techniek die op een smaakvolle manier in uw vloer wordt verwerkt. Een complete afwerking is immers altijd ons doel.

 

Di Legno parket

Onze grootste troef is en blijft echter de unieke fraaie esthetiek van een Di Legno parketvloer die ongeëvenaard blijft. Het resultaat is een prachtige vloer die u volledige tevredenheid en eindeloos woon- en leefplezier biedt.